blandberg.blogg.se

Välkommen till Familjen Blandberg!!! Här kommer du att läsa om livet som det verkligen ser ut. Inte den förskönade vardagen eller kryddade solskenshistorier ala de Facebook. Nej, endast den sanna och krassa verkligheten, lika skön och vacker som den kan vara, men även den ibland grymma och brutala verkligheten kommer att skildras. Men det är just detta som utvecklar oss människor. Hur du tacklar dina situationer och intryck, det är just det som gör dig till den du är och kommer att bli.

En natt med Stenberg

Kategori: Allmänt

Halva Sveriges befolkning har säkert vaknat precis som jag gjorde i natt, efter en lördagskväll med både öl och vin så börjar blåsan göra sig påmind efter några timmar. Men i samma ögonblick inser man att ett besök på toa får nog vänta då man förmodligen skulle kissa ner både tak och väggar i detta genanta tillSTÅND.
 

Det är ju typiskt, here we go again...och alltid när man är som mest kissnödig oxå.
Men för Sveriges andra hälfts information så har vi killar rutin på detta; man nonchalerar det hela helt enkelt, för tänker man inte på det under några minuter så brukar det lägga sig.
Men i natt gav det sig verkligen inte!!!

Det var då självaste fan...Blåsan tryckte på som hos en gammelgubbe och helt plötsligt var jag klarvaken och började istället fundera varför?!
Varför?! jag hade faktiskt inte tänkt tanken tidigare, varför blir det egentligen så här?!
Jag hade för stunden ingen bredvid mig som kunnat påverka, inga våta drömmar vad jag kunde dra mig till minnes.
Jag menar när man ändå vaknar på detta sätt så kan man ju tycka att det måste finnas nån mening med det Eller är det bara Guds sätt att djävlas med oss män på samma sätt som han såg till att kvinnan tvingas blöda med jämna mellanrum?!
Nej, jag fick ingen ordning på mina resonemang men konstaterade att det måste vara nån nattlig koppling till urinblåsan för det är ju samma visa varje gång, helst gärna på morgonen när man är som mest stressad.
Jag blev inte så mycket klokare av mina hobbymedicinska funderingar utan det var bara inse faktum.
 

I detta skede var jag dock färdig att gå ut och bokstavligen bryta ner skiten i porslinskålen.
Tanken att lägga mig naken i badkaret och bara slappna av fanns oxå.


En snabb titt på klockan som precis slog 02.30 samtidigt som jag hör Petra snusa gott ute i vardagsrummet. Med tanke på klockslag och hennes djupa andetag så var hon med största sannolikhet inte speciellt intresserad att dra nytta av vår lite mer vakna kompis heller.

Till saken hör att vi var i Nyköping för att renovera det sista i lägenheten innan försäljning. Med endast en 120 säng tillgänglig så brukar vi dela upp oss när John Blund kommer och tar oss. En madrass framför tv:n i vardagsrummet är Petras första parkett och jag hamnar så småningom i sovrummet.

I ärlighetens namn är det är väl mest jag som är känslig. Van med utrymmet i en 180 säng så spelar det ingen roll vem man sover med eller hur kär man är, det är fullständigt omöjligt att trängas två i en säng konstruerad för en.

Hur eller hur, jag och min tältpinne letar oss till slut upp ur sängen, vidare ut i hallen. Jag slänger ett getöga på den fumliga elefanten som ligger på madrassen och sussar innan jag äntligen får ordning på grejorna och hör skvalet i toaletten.

Aaaah, känslan är obeskrivlig. Jag står en lååång stund och tycker synd om mig själv. Hur jäkla jobbig den senaste halvtimman varit, hur nära jag var att kissa på mig. Hur fantastiskt trött jag är och jag som skulle sova ut nu i helgen!!!
Mitt i all självömkan får jag syn på den otroligt läckra killen i badrumsspegeln. Fyfan, det är tur att det bara är han och jag som är vakna, han hade skrämt ihjäl vem som helst. Albylblek och helt igensvullna ögon som kisar till den starka badrumslampan och huvudvärken som började komma smygandes efter ölen.
Det var verkligen ingen vacker syn, det är tur man har tjej hör jag mig själv tänka när jag står där och vinglar.

Efter ytterligare några skvättar tvättar jag händerna och slutligen pratar jag killen i spegeln till rätta. Dels kommer vi överens att vi ska se betydligt bättre ut i morrn men framför allt ska han inte gnälla så förbannat. Han kanske istället ska vara glad att han har just de "problemen" han har...för andra män kanske inget annat önskar än att de hade just hans "problem"

Tre liter lättare traskar jag tillbaka in i sovrummet, famlande i mörkret sopar jag vänster lilltå i kapsågen som jag strategiskt ställt som tyngd på en limmad list mitt i dörrhålet.
AAAAAARGH, där fick jag för mina höga tankar om klumpedunsen på madrassen tänkte jag innan jag slöt mina blå. Karma eller nåt!?:)