blandberg.blogg.se

Välkommen till Familjen Blandberg!!! Här kommer du att läsa om livet som det verkligen ser ut. Inte den förskönade vardagen eller kryddade solskenshistorier ala de Facebook. Nej, endast den sanna och krassa verkligheten, lika skön och vacker som den kan vara, men även den ibland grymma och brutala verkligheten kommer att skildras. Men det är just detta som utvecklar oss människor. Hur du tacklar dina situationer och intryck, det är just det som gör dig till den du är och kommer att bli.

BAKFICKAN är igång...

Kategori: Allmänt

Som rubriken säger.....
Linköpings fräscha och coola Secondhand-butik nere på Tornby är äntligen igång.
Fy fan det har varit många turer innan vi till slut kom i mål.
Har det inte varit problem att hitta lokal så har det varit strul med internetleverantörer och båsleveranser för att inte tala om servercrashen inför invigningen!!!!
Men nu är de mesta intrimmat och vi är alltså igång.
Och detta är verkligen skitkul. Vilken succé!!
 
 
 Skåpen fylls på hela tiden....

Konceptet hittade vi i Nyköping men formatet är framför allt etablerat i norra Sverige och tar sig nu så sakteliga ner i Sverige. I Finland är det jätterstort och omsätter miljarder. Nu har det alltså även kommit till Linköping genom oss och butiken Bakfickan.

Idén är jätteenkel;
Du registrerar dig på hemsidan www.dinbakficka.se eller direkt i butiken. (Vi finns nere på Tornby, bredvid Lindholms möbler)
Här får du även dina prisetiketter som är unika för just ditt bås och du kan i lugn och ro prissätta dina prylar. Sedan kommer du ner med dina grejor och stylar upp ditt skåp, resten sköter vi nere på butiken.

Folk fyndar och handlar som i vilken butik som helst. Försäljningen från just ditt skåp ramlar in på ditt konto.
Du kan luta dig tillbaka och följa ditt båssaldot på hemsidan. Hur enkelt som helst.
 
 
Man kan fynda både nya och begagnade prylar i båsen.
 
 
Vi har haft öppet i drygt två veckor och har redan massor av bås fyllda med coola secondhandprylar.
Det är märkeskläder, leksaker, skor, heminredning, barnstolar, högtalare, spel och verktyg. Endast fantasin sätter stopp för vad du kan sälja, bara det får plats i eller på skåpet. Det är galet kul att gå runt och se vad folk säljer i sina bås.
Jag brukar jämföra det med 'Blocket fast i fysisk form'.
Kunderna gör ibland helt vansinniga fynd och våra klienter tjänar fina pengar på sina prylar, rakt ner i Bakfickan;)

Nu återstår bara att sprida budskapet. Alla som redan upptäckt butiken är helt lyriska och bokar både ett och två bås. Linköping har fått en Seconhandbutik med lite klass där det säljs grejor som man faktiskt vill ha lite betalt för. Därav sorteraras skräpet bort och nivån blir högre än på tex en loppis. Detta är så vansinnigt kul.
 
Kom in Ni oxå och fynda bland alla roliga saker. Men var ute i tid för guldkornen går först även om klienterna fyller på dina skåp kontinuerligt.
 
 
 
Och nu mina vänner, till alla ni som läser vår blogg. Ni får jättegärna dela detta inlägg för att så många som möjligt får upp ögonen för detta fantastiskt roliga koncept....så lovar jag att komma tillbaka med en resumé av Blandbergs galna sommar inom kort.
 
Ps. Glöm inte iskrapan imorron bitti, själv stod jag och traggla med ett trasigt dvd-fodral i morse, illkallt.
Kommentera inlägget här: